Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0

Mijn account

Waar vind ik mijn Winkel ?

De ïdkids stichting.

Financiert acties om het kind te respecteren en zijn omgeving te beschermen. De stichting werkt voornamelijk rond de ontwikkeling van het kind, zijn nieuwsgierigheid, zijn scholarisatie, zijn identiteit, zijn autonomie en de planeet. Meer informatie vindt u op: idkidsgroup.com

Geven om te recycleren en verantwoord te kopen.

Sinds 2008 stimuleert Okaïdi ouders en kinderen om hun kleding een tweede leven te geven, voor een duurzamer en verantwoorder verbruik. De kleding wordt verzameld in een ‘love bag’, die ouders en kinderen krijgen bij een donatie die gaat naar de bescherming van de planeet en werkgelegenheid voor personen in moeilijkheden. Dankzij de schenking van kledij en hun opwaardering kunnen kinderen wereldwijd naar school gaan. In 2016 werd 22 ton kleding verzameld, 20 binnengebrachte zakken = 1 kind dat een jaar lang naar school kan gaan.

Geven om te recycleren en verantwoord te kopen.

Sinds 2015 kunt u met de minidonatie in onze winkels in frankrijk een gift doen of uw aankopen naar boven afronden om een actie te steunen ten gunste van het opgroeiende kind.

Op bijvoorbeeld een bedrag van € 29,95 kan de klant beslissen het bedrag af te ronden naar € 30 en zo een minidonatie te doen van 5 cent. De volledige opbrengst van de donaties wordt voorbehouden voor verenigingen die het onderwijs van kwetsbare kinderen in de wereld steunen.

In 2016 heeft deze actie dankzij uw donaties € 25.000 opgebracht. Alle donaties werden doorgestort naar Chemin d'enfance, dat opkomt voor kinderen uit gezinnen die op straat leven die in sociale hotels zijn ondergebracht, en Ninsum Project, dat onderwijzers en leerkrachten opleidt, zodat autistische kinderen naar gewone scholen kunnen gaan.
Bedankt!

Denlen op : Facebook Twitter Pinterest