Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0

Mijn account

Waar vind ik mijn Winkel ?

Gebruiksvoorwaarden

 

*Koopjes :

Aanbieding geldig op een selectie van artikelen die met een kleurenetiket aangegeven worden. Aanbieding geldig op de webshop nl.okaidi.be. De korting wordt bij de kassa verrekend.

 

*KLEINE WINTERPRIJZEN :

Van 1 t/m 28 februari 2017. Aanbod geldig op alle accessoires die in de winkel en op de webshop aangegeven worden met uitzondering van het ondergoed, babycare-artikelen, sloffen en schoenen Okaídi- Obaíbi en de nieuwe voorjaar-zomercollectie 2017. Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende actie's De korting wordt bij de kassa of in het warenmandje verrekend. Ieder artikel dat middels deze actie aangekocht is en geretourneerd wordt heeft annulatie van het aanbod op het/de aangekochte artikelen tot gevolg.

 

Accessoires aktie:

Aanbod geldig op alle accessoires die in de winkel en op de webshop aangegeven worden met uitzondering van het ondergoed, babycare-artikelen, sloffen en schoenen Okaïdi- Obaïbi en de nieuwe voorjaar-zomercollectie 2017. Aanbod niet cumuleerbaar met andere lopende actie's

De korting wordt bij de kassa of in het warenmandje verrekend.

Ieder artikel dat middels deze actie aangekocht is en geretourneerd wordt heeft annulatie van het aanbod op het/de aangekochte artikelen tot gevolg.