Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0

Mijn account

Waar vind ik mijn Winkel ?

Gebruiksvoorwaarden

 

*Koopjes :

Aanbieding geldig op een selectie van artikelen die met een kleurenetiket aangegeven worden. Aanbieding geldig op de webshop nl.okaidi.be. De korting wordt bij de kassa verrekend.

 

*Gratis thuislevering in Nederland vanaf 75€ aankoop :

Aanbieding geldig van 15/11 op www.nl.okaidi.be voor een minimum aankoop van 75 €. Aanbod geldig voor thuislevering in Nederland. Aanbieding niet geldig in combinatie met andere lopende kortingen.

 

GOOD DAYS OKAÏDI-OBAÏBI : Aanbod geldig van 2 t/m 11 december 2016 op alle accessoires in de winkels en aangegeven op de webshop met uitzondering van het ondergoed, babycare-accessoires, sloffen, de schoenen van Okaïdi- Obaïbi en de nieuwe collectie voorjaar-zomer 2017. Aanbod niet geldig in combinatie met andere lopende actie's. Aanbod geldig op de site www.okaidi.com en in de winkel van België en Luxemburg zo lang de voorraad strekt. De korting wordt bij de kassa verrekend of na validatie van uw mandje op de webshop op het artikel met de laagste prijs. Ontdek onze voorselectie zo lang de voorraad strekt. De artikelen kunnen ook afzonderlijk verkocht worden. Een artikel dat retour gebracht wordt en waarop de korting middels deze actie is toegepast heeft annulatie van de korting op beide artikelen tot gevolg