Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0 Waar vind ik mijn Winkel ?

Obaïbi: opvallend merk voor baby's !

Een kledingcollectie voor meisjes en jongens, modern en praktisch, ontworpen voor het welzijn van de baby en voor het gemak van de mama...

Obaïbi collectie: voor de allerkleinsten

"Elk kind ondersteunen en helpen tijdens de eerste stappen van zijn leven", dat zijn de waarden die elk kledingstuk of accessoire voor baby's uit de Obaïbi collectie met zich meedraagt. Universeel, het merk voor liefdevolle ideeën, ethische en esthetische details, praktisch en leuk voor alle kleine meisjes en jongens over de hele wereld.

Doorheen de collecties voor pasgeboren kleding en baby's, maar ook accessoires of kinderopvang, Obaïbi denkt aan de behoeften van de kleintjes in elke fase van hun leven, maar heeft ook aandacht voor de jonge moeders van vandaag. Obaïbi kleedt alle baby's met moderniteit en handigheid !

Aangepaste babykleding

Organisch katoen, pluizige materialen, comfortabele snits en handige sluitingen, dat is het credo van de Obaïbi teams die elke dag praktische items met ergonomische snits voor baby's bedenken en creëren.

Vanaf de geboorte tot 3 jaar, een unieke collectie van warme kleding voor de winter of lichte kleding voor de zomer, altijd sprankelend met goede ideeën om het dagelijkse leven van jonge moeders makkelijker te maken. Broeken, truien, pakjes, jurken, shirts, ondergoed, pyjaa's ... ontdek een collectie van (goed) doordachte producten voor kinderen.

Vind er ook alle decoratie voor in de babykamer: slaapzak, bed bumper, muzikale knuffels of dekbedden, speelgoed.

Obaïbi maakt de kleintjes wakker met zijn Love ïd !

"Liefdevolle ideeën" voor meisjes en jongens

Obaïbi onthult in zijn winkels en in de onlineshop een eigentijdse kindercollectie van goede kwaliteit, voor alle meisjes en alle jongens van 0 tot 3 jaar.

Gecoördineerde ceremoniële kleding, urban looks of nonchalante ensembles: alle huidige modellen zijn ontworpen met creativiteit om de baby tijdens de eerste momenten van zijn leven leuk aan te kleden.

Organisch katoen, zacht tricot, gevoerd jersey, zacht popeline: elke stof werd gekozen voor het comfort van de baby en het onderhoudsgemak.

Verborgen drukknopen, kleine lintjes om te knopen, volledige opening: elke vorm is ontworpen om jonge moeders te helpen bij het aan- of uitkleden van de baby.

Want Obaïbi houdt rekening met de kleintjes en hun familie !

Obaïbi en Okaïdi, designer kleding voor baby's en kinderen (meisjes en jongens) van 0 tot 14 jaar, biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Van 3 maanden tot 3 jaar zijn baby's welkom in de boetiek Bébé Obaïbi en dit tot grote vreugde van jonge moeders! Zacht en lieve baby truien, comfortabele jeans, onmisbare shirts voor in de garderobe van uw baby. Alle stijlen zijn ondergedompeld in een bad van comfort voor de baby en gemak voor de moeder. Baby schoenentjes en een jas voor overdag, slippers en een slaappakje voor 's nachts, de collecties van Obaïbi zijn (goed!) doordacht voor uw kleine schat !

Okaïdi heeft kinderkleding en -schoenen ontworpen die zowel modern, comfortabel als handig zijn om kinderen van 2 tot 14 jaar aan te kleden! Ontdek een textielen universum dat moderniteit, comfort en stijl combineert... Zwierige meisjesjurken, rokjes die alleen gedragen kunnen worden, zowel rechte als skinny jeans, effen of gekleurde broeken, shirts in alle kleuren, geklede jongenshemden of geruite, sportieve hemden en natuurlijk mogen we de zachte, warme kindertruien niet vergeten! Alle kleding en accessoires voor kinderen van 2 tot 14 jaar zijn te vinden bij Okaïdi !