Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0 Waar vind ik mijn Winkel ?

PYJAMA EN SLAAPZAK VOOR DE ZOETE DROMEN VAN UW BABY

Met een slaappakje en een slaapzak is uw baby knus gekleed en kan hij/zij slapen in de vertrouwde omgeving van zijn/haar kamer…

Het zachte slaappakje van uw baby

Alle kinderspecialisten zijn het erover eens dat alle pasgeborenen gemiddeld 17 uur per etmaal slapen. Daarom is het zeer belangrijk dat de baby's voldoende comfort hebben tijdens hun slaap. Om in alle rust te slapen in biedt Obaïbi jonge moeders een ruime collectie slaappakjes voor jongens en meisjes aan. In zacht fluweel voor de winter en zachte, maar lichte jersey voor de zomer en bovendien in moderne kleuren.

Deze slaappakjes, pyjama's met voetjes, rompertjes en slaapzakken met hun ultra praktische drukknoopsluiting van Obaïbi, zijn echte cocons voor alle baby's van 0 tot 18 maanden.

De slaappakjes uit de babycollectie van Obaïbi zijn versierd met grappige Obaïbi animatiepersonages, speelse patronen of pastelkleuren, neutraal of helder, met stippen of strepen. Soms wordt de Obaïbi collectie ook aangepast aan de thema's van de kinderafdeling van de online shop!

De pyjama voor groeiende baby !

Klaas vaak neemt de allerkleinste peuters in hun pyjama's mee voor de meest zoete dromen.

De babypyjama's van Obaïbi kunt u verkrijgen voor de allerkleinsten vanaf 3 maand tot 3 jaar in effen of bedrukt fluweel, in superzachte katoenjersey, in geruite of bedrukte popeline en zelfs in gecombineerd materiaal. Met gesloten voetjes tot 18 maanden voor het comfort van uw baby, met een drukknoopsluiting die ervoor zorgt dat het lijfje aan het broekje vast blijft zitten gedurende de hele nacht en zo voor een comfortabele nachtrust zorgt.

De babypyjama’s zijn versierd met speelse patronen, hebben moderne kleuren en dragen ‘Good’ en ‘Love ïd’ symbolen waarvan alleen Obaïbi geheim kent. Het maakt de meisjes en jongens nieuwsgierig en zorgt tegelijkertijd dat ze lekker slapen. De pyjama's uit de collectie Obaïbi zijn soms afgestemd op de decoratie van de kinderkamer voorgesteld in de kinderboetiek van Obaïbi !

De slaapzak om in te slapen

De slaapzak is een integraal onderdeel van het leven en vooral van de nachten van uw baby! Een ergonomische slaapzak voor het bed voor de allerkleinsten is een slaapzak die alle deskundigen tijdens de kinderjaren en voor het comfort tijdens de slaap aanbevelen.

De slaapzak voor de pasgeborene is gewatteerd en soms voorzien van mouwen, zoals de evolutionaire wikkelslaapzak voor tijdens de winter. Deze hult uw baby met de nodige warmte en zachtheid zodat hij/zij rustig kan slapen.

De mouwloze zomerslaapzak is vederlicht en zelfs met zachte honingraatstructuur. Hij bezorgt de kleine jongens en meisjes een beetje frisheid voor een rustige en weldoende nachtrust.

De slaapzakken zijn versierd met borduurwerk, speelse patronen en kleuren die aangepast zijn aan het ontwaken van de baby. Ze passen mooi bij bekleding van kinderbedjes, beddengoed of hun favoriete pyjama !

Obaïbi en Okaïdi, designer kleding voor baby's en kinderen (meisjes en jongens) van 0 tot 14 jaar, biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Van 3 maanden tot 3 jaar zijn baby's welkom in de boetiek Bébé Obaïbi en dit tot grote vreugde van jonge moeders! Zacht en lieve baby truien, comfortabele jeans, onmisbare shirts voor in de garderobe van uw baby. Alle stijlen zijn ondergedompeld in een bad van comfort voor de baby en gemak voor de moeder. Baby schoenentjes en een jas voor overdag, slippers en een slaappakje voor 's nachts, de collecties van Obaïbi zijn (goed!) doordacht voor uw kleine schat !

Okaïdi heeft kinderkleding en -schoenen ontworpen die zowel modern, comfortabel als handig zijn om kinderen van 2 tot 14 jaar aan te kleden! Ontdek een textielen universum dat moderniteit, comfort en stijl combineert... Zwierige meisjesjurken, rokjes die alleen gedragen kunnen worden, zowel rechte als skinny jeans, effen of gekleurde broeken, shirts in alle kleuren, geklede jongenshemden of geruite, sportieve hemden en natuurlijk mogen we de zachte, warme kindertruien niet vergeten! Alle kleding en accessoires voor kinderen van 2 tot 14 jaar zijn te vinden bij Okaïdi !