Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0 Waar vind ik mijn Winkel ?

Schoentjes en pantoffeltjes speciaal voor uw baby !

Obaïbi biedt een ruime keuze voor alles baby's, zowel voor jongens als voor meisjes; vanaf extra flexibele schoentjes als accessoire van bij de geboorte tot schoentjes voor de eerste stapjes !

Bij elke leeftijd past een schoentje of pantoffel

Bij de geboorte ziet het voetje van een baby er volledig 'plat' uit. Dat is zo omdat het geen extra steun nodig heeft: de voetholte ontstaat pas rond vierjarige leeftijd. Om die reden ontwerpen de voetspecialisten van Obaïbi pantoffeltjes en soepele schoentjes die ergonomisch en licht zijn en aangepast zijn aan alle stadia van de ontwikkeling van peuters.

Vóór 1 jaar: kleine kleurrijke schoentjes als accessoires voor de look. Als de baby kruipt op handen en voeten: lichte schoentjes en pantoffeltjes in moderne kleuren.

Zodra de baby rechtop kan staan: hoge schoenen voor de eerste stappen, vervolgens baskets, ballerina's en sandalen met hedendaagse vormgeving en een creatieve look die de kinderen en hun ouders leuk vinden !

Aangepaste schoenen vanaf de geboorte

Vanaf de geboorte, als het gaat over baby outfits, is iedereen laaiend enthousiast over de schoentjes die bij de kledingcollectie voor pasgeborenen horen van Obaïbi. Hoge schoentjes, sandaaltjes of extra soepele baskets worden aangepast voor het comfort van de allerkleinsten: flexibele materialen, zachte binnenkanten en gemakkelijk aan te trekken.

Daarna ontwerpt Obaïbi schoenencollecties voor de maten 18 tot 24, die de kleine jongens en meisjes helpen bij hun eerste stapjes. Ze zijn speciaal aangepast aan de vorm van het babyvoetje als de baby staat: leren binnenzolen voor het comfort, ritsen of klittenband om makkelijk aan te trekken, goed bestudeerde schachthoogte. En zodra de baby wat steviger op zijn/haar beentjes staat: voorwaarts, mars met baskets, ballerina's, laarzen en sandalen met een moderne look. Voor elk kind past wel een schoentje uit de Obaïbi babycollectie!

Babypantoffeltjes voor thuis

Thuis, bij de oppas of in de crèche, de allerkleinsten verkennen hun omgeving met de pantoffeltjes aan! Om de kwetsbare babyvoetjes te beschermen ontwerpt Obaïbi pantoffeltjes met een doordachte ergonomie die de jongetjes en meisjes ondersteunen bij hun eerste stapjes en die een speelse stijl uitstralen waar kinderen van houden. Pantoffeltjes met voering, met ritssluiting, anti-slipsokjes of pantoffeltjes in leer; alle schoeisel van Obaïbi voor binnenshuis houdt de voetjes van de kleine jongetjes en meisjes warm, stijlvol en modern.

Obaïbi en Okaïdi, designer kleding voor baby's en kinderen (meisjes en jongens) van 0 tot 14 jaar, biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Van 3 maanden tot 3 jaar zijn baby's welkom in de boetiek Bébé Obaïbi en dit tot grote vreugde van jonge moeders! Zacht en lieve baby truien, comfortabele jeans, onmisbare shirts voor in de garderobe van uw baby. Alle stijlen zijn ondergedompeld in een bad van comfort voor de baby en gemak voor de moeder. Baby schoenentjes en een jas voor overdag, slippers en een slaappakje voor 's nachts, de collecties van Obaïbi zijn (goed!) doordacht voor uw kleine schat !

Okaïdi heeft kinderkleding en -schoenen ontworpen die zowel modern, comfortabel als handig zijn om kinderen van 2 tot 14 jaar aan te kleden! Ontdek een textielen universum dat moderniteit, comfort en stijl combineert... Zwierige meisjesjurken, rokjes die alleen gedragen kunnen worden, zowel rechte als skinny jeans, effen of gekleurde broeken, shirts in alle kleuren, geklede jongenshemden of geruite, sportieve hemden en natuurlijk mogen we de zachte, warme kindertruien niet vergeten! Alle kleding en accessoires voor kinderen van 2 tot 14 jaar zijn te vinden bij Okaïdi !