Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0 Waar vind ik mijn Winkel ?

De jurk: de blikvanger voor meisjes !

Jumper, overall of kazuifel, de kinderjurkjes van Okaïdi blijven iconische items in de garderobe van meisjes van 0 tot 14 jaar !

De jurk: het iconische item voor meisjes !

Welk kledingsstuk vinden we enkel in de kleerkast van meisjes? Een jurk natuurlijk Met fantasie en moderniteit om altijd snel en makkelijk alle meisjes ter wereld aan te kleden !

Lange jurk met ruches, kleine jurk met bloemetjes, korte zomerjurk, geklede jurk of feestjurk, denim salopette of een overall voor elke dag: klassiek, origineel, modern en trendy, de jurk Okaïdi is een kledingstuk voor kinderen dat het mogelijk maakt voor kleine meisjes om leuke en gekleurde looks samen te stellen. Met stijl en creativiteit, de Okaïdi ontwerpers bedenken elk seizoen nieuwe vormen, nieuwe ontwerpen en nieuwe afwerkingen op de hedendaagse stoffen om zo de meisjes en mama's te blijven behagen.

Jurkjes voor iedere dag

Met een vest en fancy panty of legging in de winter, met blote benen en sandalen in de zomer, elk seizoen onthult het Okaïdi jurkje haar duizend facetten om alle meisjes te behagen, ongeacht hun stijl, hun lichaamsbouw en vooral ongeacht hun gewenste look !

Zin in zacht en licht tricot tijdens de zomer ?Deze maritieme jurk, de polojurk met retro sportieve stijl of de t-shirtjurk voor op het strand nemen de coloramas van het seizoen en de good looks van de vakantie over !

Zin in jeans ? De salopette die net zo handig is als de t-shirtjurk met tijdloze stijl, of gewoonweg een overgooier in licht jeans zijn de typische jurkjes die alle meisjes wille dragen voor elke gelegenheid.

Zin in fantasietjes ?Herbewerkt met moderne en kleurrijke motiefjes, details met lovertjes of borduursels, plooien of ruches, de bedrukte jurk blijft een onmisbaar item voor alle nieuwsgierige en optimistische meisjes, die op zoek zijn naar moderniteit, moderne looks en stijl.

Feestjurkjes

Met dit uitgesproken vrouwelijke kledingstuk kunnen zelfs kleine meisjes moderne ijdelheid combineren met belangrijke events: voor elke wens is er wel een mooi jurkje te vinden in de collectie van Okaïdi.

Lang of kort, ruches, plooien, borduursels, portemonnee of riem, de jurk weet hoe ze er klassevol uit moet zien om kleine meisjes te laten schitteren. Ondergedompeld in mooie stoffen die elegant en modern zijn: satijn, linnen, voile of katoen, de jurkjes van Okaïdi zijn geschikt voor alle ceremonies of alle eindejaarsfeesten !

Obaïbi en Okaïdi, designer kleding voor baby's en kinderen (meisjes en jongens) van 0 tot 14 jaar, biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Van 3 maanden tot 3 jaar zijn baby's welkom in de boetiek Bébé Obaïbi en dit tot grote vreugde van jonge moeders! Zacht en lieve baby truien, comfortabele jeans, onmisbare shirts voor in de garderobe van uw baby. Alle stijlen zijn ondergedompeld in een bad van comfort voor de baby en gemak voor de moeder. Baby schoenentjes en een jas voor overdag, slippers en een slaappakje voor 's nachts, de collecties van Obaïbi zijn (goed!) doordacht voor uw kleine schat !

Okaïdi heeft kinderkleding en -schoenen ontworpen die zowel modern, comfortabel als handig zijn om kinderen van 2 tot 14 jaar aan te kleden! Ontdek een textielen universum dat moderniteit, comfort en stijl combineert... Zwierige meisjesjurken, rokjes die alleen gedragen kunnen worden, zowel rechte als skinny jeans, effen of gekleurde broeken, shirts in alle kleuren, geklede jongenshemden of geruite, sportieve hemden en natuurlijk mogen we de zachte, warme kindertruien niet vergeten! Alle kleding en accessoires voor kinderen van 2 tot 14 jaar zijn te vinden bij Okaïdi !