Laten we samen de oceanen beschermen

Omdat onze merken Obaïbi en Okaïdi het beste van de wereld willen doorgeven aan toekomstige generaties, bundelen zij elk jaar hun krachten met Surfrider Foundation Europe om te sensibiliseren over de oceanen, de stranden en de biodiversiteit en die te beschermen.

Sinds 2012
hebben Okaïdi x Surfrider
Foundation
Europe

 • 1455 afvalinzamelingen op de stranden georganiseerd

 • 500 000 m2 net
  strand

 • 14 250 kilos ingezameld
  afval

 • 16 000 gesensibiliseerde
  kinderen

Een geëngageerde
ecologische
collectie

Omdat we de bescherming van de oceanen steunen, hebben we een eventcollectie ontworpen die kinderen uitnodigt om zich te verbazen en de dieren uit de diepe oceaan te ontdekken.

 • De T-shirts en badpakken van de collectie zijn gemaakt van gerecycled materiaal en bevatten katoen, nylon en gerecycled polyester voor kledij die meer gewijd is aan het behoud van de planeet.
 • Voor elke aankoop gaat er € 1 naar Surfrider Foundation Europe.

Door deze collectie te dragen, gaat u ook een verbintenis aan en onderneemt u actie om de oceanen te behouden

Ontdek de collectie

Sensibiliseren
om beter te beschermen

€ 152 000 opgehaald sinds 2012 om acties in het kader van bescherming en sensibilisering te ondersteunen.
Samen blijven we de uitdaging aangaan!
Vandaag is de sensibilisering over het milieu, de schoonheid en de kwetsbaarheid van het mariene ecosysteem een prioriteit geworden.

 • Dankzij Ocean Initiatives helpen jong en oud om de stranden, meren en rivieren schoon te maken. Dit is een kans om het bewustzijn te vergroten en de betrokkenheid van de jongere generaties te verzekeren.
 • Goede daden worden aangeleerd en doorgegeven aan alle leeftijden! Dit is wat Surfrider Foundation Europe biedt dankzij het platform Ocean Campus, vol leuke en educatieve inhoud om te leren hoe u voor de oceanen moet zorgen.
  Zin om betrokken te zijn bij de verandering?
76% minder plastic
zakjes
in onze winkels

Minder plastic,
beter voor de oceanen

Sinds 2016 bieden Okaïdi en Obaïbi papieren zakken uit duurzaam beheerde en recyclebare bossen en herbruikbare shoppingtassen aan. Alle winst uit hun verkoop wordt eveneens gedoneerd aan Surfrider Foundation Europe om hen te ondersteunen in hun acties.

Laten we samen,
van koers
veranderen!

Milieuvriendelijkere materialen, duurzame en tijdloze collecties, vermindering van ons afval, onze milieu-impact meten, de levensduur van onze kleding verlengen ... kleine stappen of grote veranderingen, we wenden onze inspanningen en passie aan voor de kinderen en de planeet.

Ontdek al onze verbintenissen Ontdek al onze verbintenissen Reken op ons om vooruit te gaan en actie te ondernemen om onze kinderen een betere wereld en een gezonde planeet te bieden!

Sensibiliseren over het
milieu is kinderspel!

Sensibiliseren over het
milieu is kinderspel!

Met de app Planet Challenge leren kinderen hoe ze op een leuke manier de planeet kunnen beschermen in de stad, thuis of op het strand. Ontdek 6 uitdagingen om ze de juiste handelingen te laten ontdekken om het milieu te beschermen.

Google play App store
*biologisch katoen: katoenvezel uit de biologische landbouw