Okaïdi - Obaïbi

Mijn Mandje (0) 0 Waar vind ik mijn Winkel ?

Winterjassen

In de jassen van de wintercollectie zit alle kennis van OKAÏDI-OBAÏBI verwerkt voor een optimaal comfort en bewegingsvrijheid voor de kinderen, terwijl ze beschermd worden tegen koude, regen en wind.

Parallel daarmee engageren OKAÏDI-OBAÏBI zich voor een milieuvriendelijkere aanpak door in al hun jassen gebruik te maken van een vulling in gerecycleerd polyester.

 
les doudounes Machinewasbaar

Winterjas

Warm, zacht en kleurrijk! Bestaat in 3 kleuren
voor meisjes en 2 kleuren voor jongens. vanaf € 39,99 HET PRODUCT BEKIJKEN

  • Parelend tegen vocht
  • Vulling met gerecycleerd polyester
 
Okaidi Obaibi Tissu déperlants

Voor een optimale bescherming tegen de regen, krijgen de jassen van OKAÏDI een parelende bescherming, waardoor waterdruppels van de stof afglijden en er niet in doordringen.

 

De innoverende
winterjas

Vulling zonder stiksels, zodat er geen
lucht door kan, voor een optimale
bescherming tegen de koude. Afneembaar
nepbont, voering warme fleece. vanaf € 54,99 HET PRODUCT BEKIJKEN

doudoune innovante
 
ALLE WINTERJASSEN BEKIJKEN
DE ANDERE JASSEN ONTDEKKEN
les doudounes Machinewasbaar

Lange winterjas

Hij is erg warm en comfortabel en werd
getest voor een optimaal comfort tot -25°C* vanaf € 49,99 HET PRODUCT BEKIJKEN

  • Parelend tegen vocht
  • Vulling met gerecycleerd polyester

*Resultaten komen overeen met buitentemperaturen waarbij het lichaam van het kind in statische positie of bij lichte tot matige activiteit (wandelen) gedurende 8 uur een aanvaardbare temperatuur behoudt.

 
ALLE LANGE WINTERJASSEN BEKIJKEN
Matelassage polyester recyclé

Even warm als een klassieke vulling, maar vriendelijker voor de planeet: de vulling van de jassen van OKAÏDI-OBAÏBI is gemaakt van gerecycleerd polyester van plastic flessen.

In 2018 was dit goed voor meer dan 13,7 miljoen plastic flessen die werden gerecycleerd met het merk REPREVE dat instaat voor de productie en traceerbaarheid van deze gerecycleerde vezel.

Repreve

ONS ENGAGEMENT ONTDEKKEN
 

De
thermoregulerende
parka

Vulling bevat thermoregulerende Sustans©-vezels van plantaardige oorsprong: voor een uitstekende thermoregulering en een comfortabele, maar milieuvriendelijke jas! Getest voor een optimaal comfort tot -25°C* Bestaat in 2 kleuren voor meisjes en 2 kleuren voor jongens. vanaf € 59,99 HET PRODUCT BEKIJKEN

  • Dupon Sorona

*Resultaten komen overeen met buitentemperaturen waarbij het lichaam van het kind in statische positie of bij lichte tot matige activiteit (wandelen) gedurende 8 uur een aanvaardbare temperatuur behoudt.

De thermoregulerende parka
 
ALLE PARKA'S BEKIJKEN
Les manteaux d'hiver Obaïbi

De winterjassen
van Obaïbi

Obaïbi ontwerpt comfortabele, ergonomische en warme mantels, aangepast aan de behoeften van de allerkleinsten tot 3 jaar. Exclusief voor het internet: bepaalde modellen beschikbaar in maten 4 en 5 jaar. vanaf € 34,99 ALLE JASSEN VAN OBAÏBI BEKIJKEN

 
De winterjassen van Obaïbi  
*Het beste van zichzelf geven