OB

De kennis van Obaïbi, gekoppeld aan de kennis
van professionals van de allerkleinsten

Obaïbi

De mening van 2 experts over het welzijn van de allerkleinsten

Obaïbi pleegde overleg met professionals van de jonge kindertijd om hun deskundige mening te verwerken in de uitwerking van zijn collecties.
Een ervaren blik die de kennis van Obaïbi wist te verrijken, in het bijzonder qua zorg die besteed wordt aan het comfort en het gemak van het aankleden.

« Gezondheidswerkers bevestigen: onze kleding kan een belangrijke impact hebben op de leerstappen van kinderen. »

Baby aankleden, dat is in de eerste plaats een moment van tederheid... het is ook een manier om hem gerust te stellen, te stimuleren en te begeleiden in zijn ontwikkeling.

Hoe kan een kledingstuk nu bijdragen tot de zelfontplooiing van een kind?

Obaïbi en professionals in de jonge kindertijd bepaalden samen 3 thema's die specifiek hun aandacht trokken.

 • <
 • >
 • Zelfvertrouwen...
 • Affectieve
  veiligheid...
 • Motoriek...

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Het kind heeft behoefte aan een vriendelijke blik en positieve communicatie om zich geliefd te voelen, zelfvertrouwen te krijgen in het beeld dat het naar anderen projecteert.

En in het dagelijkse leven van de baby,welk verschil houdt dat in? Ik vind het super als papa me aankleedt... en ik vind het heerlijk als ik zijn gezicht zie wanneer hij me mijn T-shirt meteen kan aantrekken: dan krijg ik zijn mooiste glimlach!" Hij vindt ook dat deze kleur me heel goed staat en dat zegt hij me ook.

Ik zie er zo leuk uit!

Affectieve veiligheid

Affectieve veiligheid

Het kind wordt gerustgesteld door de aanwezigheid van een volwassene die voor hem zorgt en door de liefde van zijn ouders. Al deze aandacht bieden hem het nodige zelfvertrouwen om nieuwe dingen te leren.

En in het dagelijkse leven van de baby,welk verschil houdt dat in? Als mama me omkleedt, speelt ze altijd met mij! Ze zegt "koekoek" als ze mijn body heeft aangetrokken en ze mijn hoofdje terugziet (zonder dat ik vast kom te zitten!). Ik moet dan telkens heel hard lachen en daar geniet ik zo van.

Koekoek, hier ben ik!

Motoriek

Motoriek

De bewegingsvrijheid die het kind krijgt, bezorgen het een gevoel welbehagen en veiligheid. Het is via zijn motoriek dat het kind zal leren om zich uit te drukken.

En in het dagelijkse leven van de baby,welk verschil houdt dat in? Geen knopen, geen druk... nu ben ik vrij om in mijn omgeving op ontdekking te gaan, zonder dat mijn broek me tegenwerkt! Gisteren was ik erg blij om naar de koffietafel te gaan.

Hopla, daar ga ik dan!

Wat zijn de onmisbare stukken om
terug te keren naar het kinderdagverblijf?

Om optimaal te kunnen profiteren van zijn eerste ervaring op de kleuterschool of bij de oppas, heeft uw baby in de eerste plaats comfortabele kleren nodig die hem geruststellen en de vrijheid van zijn bewegingen bevorderen.
Zoek uit welke de top 6 zijn volgens de experts!

Gratis levering in een afhaalpunt
vanaf een aankoop van 40 euro
Gratis levering in de winkel
binnen de 2 tot 4 dagen
Omruilen of geld terug
binnen de 60 dagen
01-Icon/Services/E-resa
E-reservering
binnen de 2 uur beschikbaar in uw winkel
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
 • Français Nederlands
 • Back to top
  Wilt u graag onze nieuwtjes ontvangen ?
  Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuwigheden
  Alternate Text