Hulp - Veelgestelde vragen: Uw getrouwheidsprogramma

VOORSTELLING VAN HET PROGRAMMA

Uw getrouwheidsprogramma voor slechts € 4 per jaar, om de kinderen waar u van houdt een plezier te doen. U geniet van exclusieve voordelen die geldig zijn bij Obaïbi, Okaïdi. Om het getrouwheidsprogramma te raadplegen, klik hier

 

HOE LID WORDEN VAN HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA?

Aansluiten bij het getrouwheidsprogramma kan: in een winkel van Okaïdi of op onze websites: 

U kunt rechtstreeks lid worden van het programma vanuit de pagina winkelmandje of via uw klantenaccount.

 

HOE EEN GETROUWHEIDSKAART KOPPELEN AAN MIJN KLANTENACCOUNT?

Indien u zich in een winkel van Okaïdi,  hebt aangesloten bij het getrouwheidsprogramma, kunt u uw kaart koppelen aan uw webaccount, door het kaartnummer in de klantenaccount in te geven. Het getrouwheidsnummer staat op de achterkant van uw getrouwheidskaart en op uw kassabon.

 

HOE RAADPLEEGT U UW PUNTENSALDO?

U kunt uw puntensaldo raadplegen door u aan te melden in uw klantenaccount. De punten worden 2 tot 3 dagen na een aankoop in de winkel of 2 tot 3 dagen na verzending van uw internetbestelling gecrediteerd. In de winkel staat uw puntensaldo onderaan uw kassabon vermeld.

 

 

HOE ONTVANG IK MIJN VOORDELEN?

U kunt uw voordelen via e-mail of via sms ontvangen. U kunt op uw klantenaccount, in de winkel of via de klantenservice kiezen op welke manier u ze wenst te ontvangen.

Getrouwheidsvoordeel: € 1 = 1 getrouwheidspunt. Zodra u 200 punten hebt verzameld bij Okaïdi, ontvangt u een gertrouwheidsvoordeel van € 8.

Verjaardagsvoordeel: Voor ouders van kinderen van 1 tot en met 12 jaar wordt een verjaardagsvoordeel van € 8 aangeboden voor elk van hun kinderen, met een limiet van 6 verjaardags- of geboortevoordelen over een lidmaatschapsperiode (het gezinsboekje kan worden opgevraagd). Om uw verjaardagsvoordelen te ontvangen, vermeldt u uw kinderen bij de aanmaak van de klantenaccount of voegt u uw kinderen in uw klantenaccount toe in de rubriek "Persoonlijke gegevens". 45 dagen voor de verjaardag van elk kind ontvangt u via e-mail of sms een verjaardagsvoordeel van € 8, geldig in alle winkels op de websites van Obaïbi, Okaïdi.

Geboortevoordeel: Ouders ontvangen een geboortevoordeel van € 8 aangeboden wanneer het gezin een nieuw kind verwelkomt. Om uw geboortevoordeel te ontvangen, vermeldt u de geboorte van uw kind tussen de 1ste en 6de maand na de aanmaak van uw klantenaccount of voegt u een nieuwe geboorte toe in uw klantenaccount in de rubriek "Uw kinderen". In geval van meerdere geboortes (tweelingen, drielingen...) zal per kind 1 voordeel worden toegekend, op voorwaarde dat elk kind geregistreerd wordt.

U ontvangt automatisch binnen de 3 dagen na vermelding van de geboortedatum een geboortevoordeel van €  via e-mail of sms, dat 2 maanden geldig is in alle winkels of op de websites van Obaïbi, Okaïdi.

A la carte-voordeel: Indien u aangesloten bent bij het programma voor familie of vrienden, wordt een keer per jaar een à la carte-voordeel aangeboden, dat 2 maanden geldig is in alle winkels of op de websites van Obaïbi, Okaïdi. Om uw à la carte-voordeel te ontvangen, vermeldt u bij uw aansluiting de maand van uitgifte van uw à la carte-voordeel, dat u bij het begin van de gekozen maand via e-mail of sms wordt toegestuurd. Indien u geen maand vermeldt, zal de cheque 3 maanden na u lidmaatschap worden uitgegeven.

Gebruiksvoorwaarden voor onze verschillende voordelen: De getrouwheids-, verjaardags-, geboorte- en à la carte-voordelen zijn cumuleerbaar met alle andere aanbiedingen, met een limiet van 3 voordelen per aankoop. Ze kunnen niet omgewisseld of terugbetaald worden. Ze zijn niet geldig in de fabriekswinkels.

 

HOE LANG ZIJN MIJN VOORDELEN GELDIG?

De voordelen zijn 2 maanden geldig vanaf hun uitgiftedatum.

 

HOE SPAAR IK PUNTEN?

Alle producten geven recht op punten, met uitzondering van boeken en cd-roms.

De punten worden toegekend exclusief verzendkosten, recupel-bijdrage en aankopen in fabriekswinkels. Indien met een geschenkkaart betaald wordt, worden er geen punten toegekend.

 

HOE GEBRUIK IK MIJN GETROUWHEIDS-, VERJAARDAGS-, GEBOORTE- OF A LA CARTE-VOORDELEN?

Op de website nl.okaidi.be : U kunt uw voordelen gebruiken wanneer u uw bestelling betaalt.

Als u aangemeld bent in uw account wordt bij de betaling automatisch een lijst weergegeven met de voordelen waarover u beschikt. Vink de voordelen aan die u wenst te gebruiken en rond vervolgens uw betaling af met betaalkaart, PayPal of geschenkkaart.

In de winkel:

Toon aan de kassa het voordeel dat u via e-mail of sms hebt ontvangen. U kunt ook uw naam, voornaam, postcode vermelden en melden dat u een voordeel wenst te gebruiken.

 

Wat moet ik doen als ik mijn voordelen niet ontvangen heb? Indien u uw getrouwheidsvoordelen niet hebt ontvangen, nodigen we u uit om de klantenservice te benaderen: Neem contact op via de pagina's "Hulp" en "Contact" en kies in het veld "Onderwerp" het thema "Getrouwheidsprogramma".

 

VOOR ALLE AANVULLENDE VRAGEN OVER HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA

Voor alle vragen over het getrouwheidsprogramma, ga naar de rubriek Contact: Neem contact op via de pagina's "Hulp" en "Contact" en kies in het veld "Onderwerp" het thema "Getrouwheidsprogramma".