Cadeaubon


De aankoop van een OKAIDI OBAIBI fysieke cadeaubon is enkel mogelijk in winkels in in België en Luxemburg en heeft geen waarde voordat het aan de kassa geactiveerd wordt.

Op de website www.okaidi.be is het mogelijk om een e-cadeaubon te kopen. Eenmaal betaald wordt deze per e-mail verstuurd met de 19 cijfers van uw kaart en de 4-cijferige pincode.

De fysieke cadeaubon of e-cadeaubon wordt naar keuze van de klant gecrediteerd voor een bedrag tussen 10 en 150 euro. De cadeaubon kan in één keer of in meerdere keren gebruikt worden in alle OKAIDI OBAIDI winkels in in België en Luxemburg en op de "www.okaidi.be" website, en kan ook worden aangevuld met een ander betaalmiddel. Klanten met een OKAIDI OBAIBI klantenkaart kunnen ook getrouwheidspunten sparen bij de aankoop van een cadeaubon; dit is niet het geval voor klanten die een cadeaubon gebruiken.
Een bestelling van een cadeaubon op de website kan niet worden betaald met een getrouwheidsvoordeel.
De kaart is niet nominatief en kan niet geruild, vervangen of op een rekening bijgeschreven worden en kan niet worden terugbetaald, zelfs niet in geval van verlies, diefstal, beschadiging of verval.

Het bedrag op uw kaart kan gebruikt worden in Okaïdi-winkels en op de website www.okaidi.be 
U kunt uw verjaardags- of getrouwheidskortingen combineren met de Okaidi cadeaubon.
• Indien u uw bestelling met meerdere cadeaubonnen wenst te betalen: nadat u uw eerste kaart heeft geregistreerd, heeft u de mogelijkheid om een tweede kaart toe te voegen in de volgende stap.
• Als het bedrag van uw bestelling lager is dan het totaalbedrag van uw cadeaubonnen, wordt het bedrag van uw bestelling volledig van uw cadeaubonnen afgeschreven. Het saldo blijft beschikbaar en herbruikbaar.
• Als het bedrag van uw bestelling hoger is dan het totaalbedrag van uw Okaidi cadeaubonnen, kunt u de rest betalen met een creditcard, Paypal of een andere Okaidi cadeaubon.

Elk verzoek om terugbetaling van producten die met de kaart zijn gekocht, kan alleen worden gedaan door een nieuwe cadeaubon uit te geven.
Cadeaubon geldig voor 1 jaar vanaf de datum van aankoop.
Saldo en geldigheidsdatum van de kaart kunnen in de winkel of op de website worden geraadpleegd.

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN ’VAN HET GETROUWHEIDSPROGRAMMA

De huidige gebruikersvoorwaarden d’zijn besloten tussen : Het bedrijf OKAÏDI SAS, met een kapitaal van 2 928 240,00 euros, gelegen op de 162 Boulevard de Fourmies, 59 100 ROUBAIX, ingeschreven op het R.C.S. van Lille Métropole n°398 110 445, handelend onder de naam « OKAÏDI », « OBAÏBI », « OXYBUL EVEIL &JEUX » en « IDKIDS », Hieronder « OKAÏDI », EN elke fysieke persoon die lid wil worden van het getrouwheidsprogramma, hieronder de begunstigde genoemd ».

AANVAARDING

De begunstigde bevestigt kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden en bevestigt ook deze aanvaard te hebben. Deze algemene gebruiksvoorwaarden zijn beschikbaar op de websites van de merken OKAIDI, OBAIBI, OXYBUL EVEIL&JEUX en IDKIDS. OKAIDI SAS behoudt zich het recht voor om de Algemene Voorwaarden van haar getrouwheidsprogramma d’te allen tijden te wijzigen of te verwijderen.

PRINCIPE

Lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma is mogelijk in alle OKAÏDI, OBAÏBI, OXYBUL EVEIL & JEUX en IDKIDS winkels en op de volgende websites: www.okaidi.fr, www.okaidi.be, www.okaidi.it, www.oxybul.com, www.idkids.com. Het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma kan alleen worden gevalideerd als de informatie die op het moment van het lidmaatschap wordt verstrekt volledig, in overeenstemming met het gevraagde formaat en bruikbaar is. Het lidmaatschap op het getrouwheidsprogramma is één (1) jaar geldig. De voordelen verbonden aan het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma zijn dus cumulatief en kunnen worden gebruikt in de verschillende hierboven vermelde merken, tot een maximum van drie (3) voordelen per kassa. Per huishouden wordt slechts één lid van het getrouwheidsprogramma aanvaard (huishouden wordt gedefinieerd als personen die op hetzelfde adres wonen). Als zodanig, en in het kader van de strijd tegen identiteitsdiefstal en fraude, behoudt OKAIDI zich het recht voor om de begunstigde te vragen wanneer hij/zij deelneemt aan het getrouwheidsprogramma; of gebruikt maakt van de voordelen die hieruit voortvloeien, om elk document dat zijn identiteit bewijst, eventueel vergezeld van een kopie van de geboorteakte van zijn kinderen of het familieboekje, aan hen beschikbaar te stellen. Het jaarlijkse lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma bedraagt vier (4) euro, de prijs is aan verandering onderhevig.

GETROUWHEIDSVOORDELEN EN VERZAMELEN VAN PUNTEN

Of het nu in de winkel of op het internet is, de aankopen maken het mogelijk om punten te verzamelen tegen een tarief van 1 punt = 1 euro aankoop (met uitzondering van boeken, cd-roms, verzendkosten, abonnementen en eco-participatie). Een aankoop wordt in aanmerking genomen, ongeacht de gebruikte betaalmethode (met uitzondering van betaling per cadeaukaart). Wanneer de drempel van tweehonderd (200) punten is bereikt, wordt een getrouwheidsuitkering van acht (8) euro naar de begunstigde gestuurd. De uitkering kan binnen twee (2) maanden na de datum van uitgifte gebruikt worden. Het overschot aan punten wordt bij de volgende aankopen opgeteld. Het saldo van de punten kan op verzoek direct in de winkel of op de websites worden bekeken, binnen uw klantenaccount.

VERJAARDAGSVOORDEEL

Voor elk kind verbonden aan het huishouden en waarvan de begunstigde de wettelijke vertegenwoordiger is, geeft het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma recht op een verjaardagsuitkering van acht (8) euro vanaf de eerste tot de twaalfde verjaardag van het kind. De verjaardagscheque kan binnen twee (2) maanden na de datum van uitgifte worden gebruikt. Alleen de wettelijke vertegenwoordiger van de begunstigde van het kind kan profiteren van de verjaardagsuitkering.

GEBOORTEVOORDEEL

Voor elke geboorte van een kind verbonden aan het huis en waarvoor de begunstigde de wettelijke vertegenwoordiger is, geeft het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma recht op een geboorte-uitkering van acht (8) euro, geldig voor twee (2) maanden vanaf de datum van verzending. Om van dit voordeel te kunnen profiteren, moet de pasgeborene binnen de eerste zes (6) maanden na de geboorte worden aangegeven.

KAARTVOORDEEL

Elke andere persoon die deelneemt aan het getrouwheidsprogramma, die niet in aanmerking komt voor geboorte- en verjaardagsuitkeringen), krijgt jaarlijks één (1) kaartvoordeel ter waarde van acht (8) euro, geldig gedurende twee (2) maanden vanaf de datum van hun uitgifte. De begunstigde ontvangt zijn voordeel op de eerste werkdag van de door de klant gekozen maand, of bij gebreke daarvan, binnen drie (3) maanden na de datum van inschrijving voor het getrouwheidsprogramma.

GEBRUIK VAN DE VOORDELEN

Gebruik van de getrouwheidsvoordelen, geboorte, verjaardag van de kinderen en kaartvoordelen: De beschikbaarheid van de voordelen zal aan de begunstigde worden meegedeeld volgens zijn keuze, per e-mail of SMS. De voordelen kunnen door de begunstigde worden gebruikt in alle OKAIDI, OBAIBI, OXYBUL EVEIL & JEUX en ID KIDS winkels en op de websites, om te betalen voor aankopen en/of het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma te verlengen. De getrouwheidsuitkering, de geboorte-uitkering, de verjaardagsuitkering en de kaart zijn geldig tot de vervaldatum die op uw voordelen staat vermeld en kunnen worden gecombineerd met alle lopende promoties, tot een maximum van drie (3) voordelen per kassabezoek. Ze zijn in één keer bruikbaar, en zijn noch inwisselbaar, noch terugbetaalbaar. In het geval van terugzending van een artikel naar onze magazijnen, zullen de voordelen die gebruikt en gecontroleerd worden als zijnde terugbetaalbaar, geheel of gedeeltelijk worden verminderd in de vorm van punten. Aan de andere kant, als een artikel wordt geretourneerd naar onze winkels, worden de gebruikte voordelen terugbetaald in de vorm van cadeaubonnen. Het gebruik is beperkt tot maximaal zes (6) uitkeringen per jaar voor geboorte- of verjaardagsuitkeringen.

VERNIEUWING

Het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma is één (1) jaar geldig. Aan het einde van dit jaar moet het lidmaatschap worden verlengd door de Begunstigde, zodat deze kan blijven profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van het getrouwheidsprogramma. De jaarlijkse prijs van de kaart is vier (4) euro, de prijs is onderhevig aan verandering. Bij verlenging wordt het saldo van de punten die de Begunstigde reeds heeft verzameld, bewaard voor een beperkte periode van één (1) jaar vanaf de vervaldatum van de getrouwheidskaart. Na deze periode wordt het saldo van de door de begunstigde opgebouwde punten geschrapt.

PERSOONSGEGEVENS

Uw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt door OKAIDI SAS, enerzijds om de leden in staat te stellen te profiteren van de voordelen van het getrouwheidsprogramma en anderzijds om contact met hen op te nemen in geval van aanvaarding, aanbiedingen, updates of advertenties, al dan niet gepersonaliseerd. OKAIDI SAS zorgt ervoor dat zij alle nodige maatregelen neemt, in overeenstemming met de toepasselijke wettelijke bepalingen, om de bescherming, vertrouwelijkheid en veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Uw persoonlijke gegevens worden bewaard voor de duur van uw getrouwheidsprogramma, en voor een periode van 3 jaar na afloop van uw lidmaatschap. In overeenstemming met de geldende regelgeving heeft u het recht op toegang, wijziging en verzet tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Om dit recht uit te oefenen, kunt u schrijven naar: OKAIDI Service client, 162 Boulevard de Fourmies 59100 Roubaix of naar het volgende e-mailadres: customerservice@okaidi.com. Om ten volle te kunnen genieten van uw voordelen (getrouwheidsuitkering, geboorte-uitkering, verjaardagsuitkering, jubileumuitkering, à la carte-uitkering), verbindt de begunstigde zich ertoe OKAIDI SAS op de hoogte te brengen van alle relatieve wijzigingen; persoonlijke informatie, door rechtstreeks contact op te nemen in een van de winkels van zijn keuze OKAIDI, OBAIBI, OXYBUL EVEIL & JEUX of IDKIDS, of gewoon door verbinding te maken met zijn klantenaccount van de verschillende internetsites van de hierboven vermelde merken. Voor meer informatie kunt u de rubriek Persoonlijke gegevens raadplegen ».

Gratis levering in een afhaalpunt
vanaf een aankoop van 40 euro
Gratis levering in de winkel
binnen de 2 tot 4 dagen
Omruilen of geld terug
binnen de 60 dagen
01-Icon/Services/E-resa
E-reservering
binnen de 2 uur beschikbaar in uw winkel
Prévisualiser le site au
Conserver pendant ma navigation

Id Navigation

Store : Language :
  • Français Nederlands
  • Back to top
    Wilt u graag onze nieuwtjes ontvangen ?
    Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste aanbiedingen en nieuwigheden
    Alternate Text