Tevreden of geld terug

Onze teams doen elke dag hun uiterste best om u de beste artikelen te bieden voor de beste prijs.

Als u niet helemaal tevreden bent met de artikelen die u hebt besteld, kunt u deze ruilen tegen andere artikelen of uw geld terugvragen binnen een periode van 30 dagen na aankoop (datum op de kassabon).

Ruilen of terugbetalen is alleen mogelijk wanneer de artikelen niet gedragen zijn en worden teruggestuurd in hun originele verpakking.

Omwille van hygiëne kan badmode en ondergoed niet teruggenomen of geruild worden behalve in gevallen van niet-naleving of een verborgen gebrek in overeenstemming met artikel 12 van deze algemene verkoopvoorwaarden.

Wij bieden u hiervoor twee mogelijkheden.

In een van onze winkels:

U kunt uw bestelde artikel(en) terugbrengen naar een van onze winkels (lijst van de winkels op www.okaidi.be). Breng hierbij uw elektronische factuur mee (beschikbaar in de sectie “Mijn bestelling volgen” op de website) en de retourbon die bij uw bestelling zit. Onze verkoopmedewerkers bieden u vervolgens de mogelijkheid om de betrokken artikelen te ruilen, of het aankoopbedrag terug te krijgen.

Wilt u ruilen? De winkel neemt het (de) artikel(en) terug voor de prijs die op uw factuur wordt vermeld (eventuele korting inbegrepen) en uw nieuwe artikel wordt aangerekend aan de prijs die geldt in de winkel. Als het nieuwe artikel dat u hebt gekozen goedkoper is, krijgt u het verschil contact terugbetaald. Als het nieuwe artikel dat u hebt gekozen duurder is, kunt u het verschil betalen via een van de betaalwijzen die in uw Okaïdi-winkel worden aanvaard.

Met de Post:

U kunt het (de) bestelde artikel(en) met de Post naar ons terugsturen, naar het onderstaande adres. Vergeet daarbij niet om bij uw zending een kopie van uw elektronische factuur mee te sturen (beschikbaar in de sectie “Mijn bestelling volgen” op de website) en de volledig ingevulde retourbon die bij uw bestelling zit.

De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening; wij betalen alleen de prijs van de artikelen terug (de oorspronkelijke verzendkosten worden niet terugbetaald).

Zodra wij uw artikelen hebben ontvangen storten wij het retourbedrag op uw rekening.

Retouradres via de Post:

Okaïdi - Online Retourservice
Entrepôt IDLOG
15 rue du Capitaine Picavet
59115 LEERS
Frankrijk